Værfast på tur

Det er aldri gøy å sitte værfast, men enda verre føles det kanskje når du har gått og gledet deg lenge til å dra på ferie, bare for å bli sittende inne mens regnet høljer på tak og vegger på hytta, sommerhuset, eller feriestedet. Har du planen klar? Blir ungene underholdt, eller må du ta tak i det på egen hånd? I dag har det blitt vanligere med nettbrett og smarttelefoner for alle aldre, og da kan jo mor og far få litt fri i ferien også.rainy_days_366035429

Grav frem brettspillet

Dersom du er blant de som ikke liker at alle sitter i hvert sitt hjørne og stirrer på en skjerm, så finner du sikkert et eller annet gammelt brettspill gjemt bort i et hjørne. Det mangler kanskje noen biter, eller er litt tjafsete i kantene, men hva gjør vel det når nostalgien viser seg? Eventuelt så kan du også finne utallige guider på nettet som gir deg de seneste nyhetene på brettspillfronten.

Test ut flaksen i bingo

Sa vi nostalgi? Dersom du ønsker å oppleve litt annerledes nostalgi, så kan vi absolutt anbefale bingo. Det ikoniske spillet med røtter i både Italia og Tyskland ble også viden kjent i Norges land for et par tiår tilbake. Her finner du en innføring i de forskjellige typene bingo som finnes, og hvilke sider som tilbyr spillet. Kanskje blir regnværsdagen en lykkedag allikevel?

Les en bok

Er du ikke helfrelst av de nyeste duppedittene, men ønsker allikevel å slappe av for deg selv? De som trodde den gode, gamle boken skulle gå av moten etter inntog av lesebrett og Kindle har sett seg nødt til å spise ordene sine. Bøker er fremdeles populært og vi leser især mye på ferie. Hvis du ikke er sikker på hva du bør plukke opp, så finnes det alltid en rekke anmeldelser på nettet som hjelper deg i gang.