Sportsreiser – fra fotball til motorsport

Er du på utkikk etter å kombinere avslappende dager med fartsfylte og sportslige aktiviteter? Da er sportsreise noe for deg. Sett sammen en reise som gir rom for avslapping, men fyll den med alt fra fotball til motorsport. Se om du kan finne noe interessant for din neste ferietur.

Fra Brasil til Manchester

Enten om fotballen er en lidenskap eller mer å regne som hverdagsunderholdning, vil du kunne kombinere ferie med spennende fotballkamper over hele verden. De største stadionene befinner seg nemlig i storbyer. Noe som innebærer at du kan oppleve brølende atmosfære fra kamper, men også mat -og kulturelle opplevelser både før og etter kamp. Fra Camp Nou i Barcelona til å se Manchester United spille på Old Trafford.

NBA-arenaene i USA

Er du heller en basketballentusiast finnes det gode muligheter for at du kan kombinere ferie med spennende basketballkamper. For eksempel vil det å ta turen til NBA-arenaene i USA være en drøm som går i oppfyllelse for deg som er glad i basketball.

Adrenalin på Monza

Dersom er det er de mest adrenalinfylt3 sportene du er mest interessert i, bør du ta turen til Monza i Italia. Her befinner en av verdens meste ikoniske Formel 1. Hit kommer motorentusiaster fra hele verden.