Det ypperste tilbehøret til dine Apple-enheter

Etuier, deksler, headset og mye mer – det finnes et uendelig utvalg av kvalitetstilbehør til din iPhone, MacBook, iPad som på enkelt vis kan forbedre komforten og gi deg en mer bekymringsfri hverdag.

Beskytt dine enheter

Beskyttelse til MacBook-en er viktig for å unngå rip- og støtskader. Dette kan i sin tur spare deg for mye stress med reparasjoner og forlenge levetiden til din enhet. Hos iphonehuset finner du for eksempel stilrene etuier som ikke bare gir god beskyttelse, men også et særpreget utseende til din bærbare følgesvenn.

Finn gjenstander enkelt

Det er fort gjort å rote bort ting. For eksempel nøkler! 4smartskytags er et alternativ til Apple Air tags, som gjør det enkelt å holde styr på eiendelene dine. SkyTag-en festes til nøkkelring eller andre gjenstander og kobles opp mot din iPhone eller iPad. Sky Tag-en din kan bli funnet i “Finn”-appen på Apple-enheten din, og posisjonen til gjenstanden vises på kartet.

Lås inn verdifulle gjenstander

Eiendomstyveri skjer dessverre støtt og stadig. Heldigvis finnes låsebokser som kobles til telefonen og tillater deg å låse inn dine mest verdifulle gjenstander – som bilnøkler og kredittkort. Dette er en trygg løsning som gjør at eiendelene ikke faller i feil hender. Således har du én eller to ting mindre å bekymre deg for i hverdagen.