Beskytt iPhone-skjermen din på ferieturen

Mange opplever at telefonen blir ødelagt på ferietur. Dette er en kjip opplevelse, siden de fleste foreviger ferieminner på telefonen. Med en knust skjerm kan det bli vanskelig å ta flotte feriebilder. I tillegg blir kanskje kartfunksjonen oftere benyttet på ferie for å finne fram til for eksempel spisesteder eller severdigheter. En ødelagt skjerm kan derfor gjøre ferieturen mer vanskelig.

Beskytte mot vann og sand

På mange måter er du kanskje mer avhengig av mobilen når du er på ferie. Det finnes heldigvis tilbehør til mobilen som kan beskytte skjermen. Hvis du er uheldig og mister telefonen på bakken, kan en skjermbeskyttelse forhindre at skjermen blir knust eller får riper. En slik beskyttelse vil også kunne unngå at sand riper opp skjermen din.

Mange skjermbeskyttere gir økt beskyttelse mot vann. Dette kan være fint for deg som tar bilder i forbindelse med vannaktiviteter, eller hvis det kommer en regnskur ut av det blå. Tilbehør slik som en vanntett veske, eller såkalt plastlomme, kan også redde skjermen din hvis du mister den i et basseng eller i sjøen. Da trenger du heller ikke å ta telefonen ut av plastlommen for å bruke den.