Klær for deg som er Liverpool FC fan

Handle her — via Kopshop får du tak i alt fra fotballdrakter, suvenirer og t-skjorter til capser for å ikle deg som den vaskeekte Liverpool FC-fan som du er. Her finner du alt til enhver anledning, fotballkamp eller ei.

Gå aldri alene i rødt

Nordens bredeste utvalg av Liverpool FC-klær finner du på Kopshop. Her finner du alt fra de nyeste genserne, boxerne, luene, shorts, t-skjorter og polo-skjorter slik at du kan gå opp og ned Anfield-arena uten at det skal være noe tvil hvilket lag du heier på. Du er garantert også noe til den yngre generasjon av fans, som bodysuits og sparkebukser. Nettbutikken har til og med et utvalg kjoler og t-skjorter til små Liverpool FC-prinsesser. Med andre ord: Her er det noe for både junior og senior.

Moteriktig kvalitet

Klærne er av ypperste kvalitet og vinterens nyeste genser eller jakke finner du her. Siden Liverpool-sfæren vet å spille på rødt gjør du kanskje årets julegavehandling nettopp her. Et like godt utvalg av flip flops, tøfler og pysj til begge kjønn har du som supporter-effekter.

Nordens største Liverpool-butikk på nett

Kopshop er Skandinavias offisielle Liverpool FC Supporters’ Club nettbutikk og er Nordens største Liverpool-butikk på nett. You’ll Never Walk Alone iført noen av disse plaggene hverken i England eller i Norge.